Львівська Полтва - стан та перспективи

Львівська Полтва - стан та перспективи

facebook icon twitter icon email icon telegram icon link icon whatsapp icon

19-20 листопада 2010

Центр міської історії, Львів

Перший день конференції висвітлив історичні, соціокультурні та технічні аспекти стану Полтви, а також надав можливість з перших вуст почути про схожий досвід інших міст.

Під час семінару, наступного дня, учасники працювали над визначенням потенціалів Полтви у Львові. Їм була надана можливість розвинути та презентувати ідеї щодо майбутнього Полтви та методів реалізації її соціальних, економічних, екологічних та культурних потенціалів.

На конференцію приїхали міжнародні експерти з питань ревіталізації міських річок в Європі.

Ідея проведення конференції та семінару ініційована Музеєм Ідей, львівською громадською організацією у складі проекту "LeoPoltwis", який розпочався ще 2008 та має на меті порятунок львівської ріки Полтви, як осередка культурного та соціального життя міста.

Організатором конференції та семінару є cпільний українсько-німецький проект Німецького товариства технічного співробітництва (GTZ), що займається розвитком міста та оновленням старої частини Львова. Семінар співорганізовує Центр міської історії Центрально-Східної Європи - це неприбуткова організація, що підтримує громадські та культурні ініціативи і займається дослідженням історії міста.

  • img

  • img

  • img