Вікторія Грівіна

Вікторія Грівіна

дослідниця (2020 - 2021)


  • facebook icon twitter icon email icon telegram icon link icon whatsapp icon

Дослідниця, перекладачка. Закінчила Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна (за спеціальністю "англійська і німецька філологія"). Досліджувала феномен трансгресії в творах В. Берроуза. Працювала координаторкою міжнародних волонтерських проектів Service Civil International, включаючи археологічні (в замку Сент-Міклош та Меджибізькій фортеці), гуманітарні (Making Peace in Ukraine: Collecting Stories in Kharkiv, Kyiv) та дослідницькі (Research of the Far-Right Extremism in a Modern-Day Ukraine, (Berlin 2018).

У 2016 році брала участь в програмі European Voluntary Service в проекті із історії дослідження молодіжних рухів Уельсу.

2018-2020 стала стипендіаткою магістерської програми Erasmus Mundus Crossways in Cultural Narratives. Навчалася в універсітетах Тюбінгену, Сент-Ендрюс та Бергамо. Захистила магістерське дослідження із впливу вуличного мистецтва на формування громадських спільнот в місцевому просторі Харкова (The Influence of Street Art on Community Development in Kharkiv, Ukraine).

У вересні 2020 приєдналась до проекту "(Роз)архівування (пост)індустрії", що Центр міської історії проводить у співпраці з Університетом Сент-Ендрюс.